Over ons

Wij zijn Franke van den Oever en Nelke Dortmans - van den Oever. We zijn zussen maar we zijn ook elkaars beste maatjes, altijd al geweest! We hebben het geluk gehad dat onze ouders ook altijd dierenvrienden zijn geweest en we daarom ook zijn opgegroeid met honden, katten, konijnen, hamsters en kippen. Op jonge leeftijd mocht Franke op paardrijles en sindsdien wist ze dat ze met paarden wilde gaan werken. Sinds 2015 runt zij haar eigen bedrijf Vision Stables, paardenpensionstal en fokkerij te Oijen.

Bij Nelke was de liefde voor dieren altijd aanwezig. De droom en het doel was altijd om uiteindelijk de hele dag met honden te mogen werken maar de perfecte locatie kregen we nog niet gevonden. Tot bij Franke’s paardenpension in Oijen een plekje vrij kwam! Daar hebben wij nu samen Dierenhotel de Warme Mand gerealiseerd. 

Als u op vakantie gaat, kan nu uw hond ook op vakantie!!

Wij gaan er samen voor zorgen dat uw hond het ontzettend goed naar zijn of haar zin zal hebben. We zullen ook foto’s en video’s posten op facebook en instagram  zodat u altijd kunt zien hoe het gaat!

Bent u nieuwsgierig of hebt u vragen stuur gerust een keer een berichtje!