Verblijf in de ruime huiskamers

We gaan bij Dierenhotel de Warme Mand geroutineerd te werk zodat de honden al snel een beetje regelmaat krijgen en weten wat ze te wachten staat.  

Omdat bij ons de honden in een roedel samenleven lopen er bij ons geen intacte reutjes rond ouder als 1jr. De reutjes ouder als 1jr dienen chemisch of gewoon gecastreerd te zijn om de rust in de roedel te kunnen bewaren. 

Wij beginnen iedere dag met een uitlaatmoment/speelmoment waarin we de honden die in het hotel verblijven even meenemen naar buiten. Zo kunnen ze even lekker de pootjes strekken en even lekker spelen. Daarna komen ze weer binnen om even rustig te eten in de bench of een aparte ruimte. Na het eten blijven de honden daar ook even (gedurende 1,5uur) zodat de volle maagjes weer even tot rust kunnen komen. Na dat rustmoment gaan de hondenluiken weer open en kunnen de honden zelf naar binnen en buiten lopen. Natuurlijk is het leuk als de honden lekker spelen maar we zullen altijd aanwezig zijn om toezicht te houden zodat het spel altijd rustig en gemoedelijk blijft. We hebben 2 ruime huiskamers met aan elke huiskamer een uitloopweide gelegen. De honden kunnen middels een hondenluik hier gebruik van maken. Op deze manier kunnen ze zelf kiezen voor bankhangen of buiten snuffelen/zwemmen/spelen/slapen etc.  

In de avond zal er weer een standaard voermoment plaatsvinden om  17:00uur met opnieuw een rust periode daarna. (rustperiode 1,5uur) Nadien gaan de honden luikjes uiteraard weer open.

Als het tijd is om te slapen slaapt iedere hond in zijn of haar eigen bench of huiskamertje zodat iedereen aan zijn rust toekomt. (s'nacht houden we de honden in de gaten middels camerabewaking met bewegingssensors.) Zodat ze de volgende dag weer volop kunnen genieten van een nieuwe dag!

 

 

aparte slaapkamers

Er zijn ook wat aparte slaapkamers beschikbaar voor honden die veel moeite hebben met een bench of voor de grotere hondenrassen. Of als dit de wens van het baasje is!

Deze slaapkamers hebben allen een comfortabele bank, kussen, vers water.